0Comment

A Salgó állvány páratlan teherbírással büszkélkedhet!

Az állványok és polcrendszerek a raktárak és irattárak nélkülözhetetlen részét képezik, mivel helytakarékos tárolási lehetőséget nyújtanak a tekintélyes mennyiségű árukészleteknek. A polcrendszerek és állványrendszerek piaca széles választékot kínál, így néha nehéz kiválasztani a célnak megfelelő tökéletes polcrendszert. Minőség és tartósság szempontjából a legismertebb és legnépszerűbb típusok közt is kiemelkedő helyet foglal el a Salgó állvány.

A Salgó állványok több típusban is kaphatóak, ilyen például a csavaros vagy a polckapcsos változat. Választáskor a legfontosabb szempontok egyike az állványok és polcok teherbírása. Ha ugyanis a polcok nem képesek megbirkózni a rájuk pakolt teherrel, akkor teljesen mindegy, hogy mennyire helytakarékosak, vagy könnyen mozgathatók, mert úgysem felelnek meg céljainknak.

A legtöbb vásárlót őszintén meglepi a Salgó állványok mindkét változatának rendkívüli teherbíró képessége. A csavaros és a polckapcsos Salgó állványok ugyanis oszloppáronként akár több száz kg-ot is biztonságosan meg bírnak tartani, ráadásul hosszú távon. Hála rendkívüli teherbírásuknak, az áru pakolásánál és elosztásánál nem kell különösebben figyelni a súlyeloszlásra.

Write a Reply or Comment