Múzeum vitrinek, paravánok, molinók bannerek, képfelfüggesztő rendszerek

Országos kiszállítással, pár munka napon belül!

  • Letisztult külső
  • Esztétikus
  • Helytakarékos, átlátható
  • Tökéletesen biztonságos
  • Egyedi igények szerint kialakítható

Válassza az Önnek megfelelő múzeumi rendszert!

check

Több múzeumban bizonyított

check

Műtárgy védelem

check

Beépíthető ledes világítás

check

Letisztult megjelenés

Keressen minket és díjmentes felmérés alapján korrekt ajánlatot adunk.

Múzeumi vitrinek

A múzeumok esetében az az elsődleges tárolási szempont, hogy a műtárgyakat tökéletes biztonságban tudhassuk. Arról ismerhető fel egy igazán jó múzeumi tárolórendszer, hogy helytakarékos, mégis könnyen átlátható, valamint, hogy rendezett, de szükség esetén átrendezhető. Emellett biztonságos védelmet nyújt a benne tárolt tárgyaknak. Továbbá az is fontos, hogy a múzeumi állványrendszer úgy szerkezetileg, mint esztétikailag modern legyen, és elősegítse a benne tárolt műtárgyak látványossá tételét. Az általunk gyártott múzeumi vitrinrendszerek tökéletesen megfelelnek minden ilyen elvárásnak. Praktikusak, sokrétűen variálhatók, és nem utolsó sorban már több múzeumban is kifogástalanul bizonyítottak. Kialakításuk a fém és üveg felületein különféleképpen megtörő fénnyel játszva, a beépített ledeknek köszönhetően fenséges megvilágításba helyezi a vitrinrendszerben tárolt műtárgyakat. A látogató és a műtárgy épségét a minőségi edzett és ragasztott üvegek garantálják, melyek még törés esetén is ártalmatlanok. Kérdés esetén kérjük, forduljon szakembereinkhez tanácsért. Díjmentes helyszíni felmérést vállalunk az ország teljes területén.

Keressen minket és díjmentes felmérés alapján korrekt ajánlatot adunk.

Múzeumi paravánok

Egy olyan kiállítótér, mely paravánokkal van berendezve, nem csak hívogatja, de vezeti is a látogatót. Ha rajzot, fotót, vázlatot, textilt, keret nélküli festményt vagy tájékoztató szövegeket szeretne bemutatni, akkor kétségkívül a paravánok mellett érdemes döntenie. Nem csupán térelválasztó elemként elsőosztályúak, de rendkívül esztétikus módon kombinálhatók üveggel, fémmel, vagy akár bútorlapokkal. A kiállított műalkotásokat biztonságban tudhatja velük, hisz megvédik a látogatók kíváncsi érintésétól, de a környezeti hatásoktól is. Személyre szabhatósága felülmúlhatatlan, hisz ízlés szerint variálható a paravánok kivitelének színe, magassága, elosztása, valamint a felületének mérete.

Keressen minket és díjmentes felmérés alapján korrekt ajánlatot adunk.

Képfüggesztő rendszerek

Ha egy modern megoldást szeretne képgalériája számára, akkor nincs is jobb választás képfüggesztő rendszerünknél. Letisztult, dekoratív kinézetének hála egyformán alkalmazható klasszikus, és modern környezetben. Nagyszerűsége többek között abból fakad, hogy rendkívül könnyen variálható, és szükség esetén egyszerűen bővíthető. A képfüggesztő rendszer sinei akár gipszkarton, akár téglafalra is felszerelhetők, továbbá választani lehet a damilos és a sodronyszálas kivitelek közül. A sodronyszálak kiváló teherbírásának köszönhetően nem csupán biztonságos lesz a kiállítás, de egyetlen szálon akár több képet is elhelyezhetünk egymás alatt. Tehát a mennyezet alá rögzített egyetlen sínrendszer segítségével
akár egész falfelületeket is beteríthetünk képekkel. A sodronyszálakra továbbá különféle teherbírású akasztók közül válogathatunk. A diszkrét, minimalista sínrendszernek hála akkor sincs szükség lyukakra és kiálló csavarokra, ha a kiállításhoz nincs kihasználva a fal teljes felülete.

salgó polc polrendszer képfüggesztő rendszer

Keressen minket és díjmentes felmérés alapján korrekt ajánlatot adunk.

Molinók, bannerek

Ha igazán impozánssá akarunk tenni egy múzeumi tárlatot, akkor az is fontossá válik, hogy a kiállított tárgyakat a megfelelő esztétikával rendezzük el. Ha kreativitásról van szó, nálunk határ a csillagos ég. A bannerek és molinók rendkívül variálható és személyre szabható rendszerek. Tökéletesen alkalmasak arra, hogy egy sarkot vagy falszakaszt a tárlathoz találó fényképekkel berendezzünk. Ennek megtervezésében készséggel állunk rendelkezésére. A molinók és bannerek teljességgel személyre szabhatók, hisz egyedi méretben, magasságban és minőségben is elérhetőek.

salgo polc polcrendszer molinó

Keressen minket és díjmentes felmérés alapján korrekt ajánlatot adunk.

Képtároló rendszerek

Festmények, képrámák, tükrök vagy bármilyen más, függesztve tárolandó műtárgyraktározására vagy kiállítására elsőosztályú megoldást nyújtanak a kihúzható festmény– vagy képtároló rendszerek. Méreteik teljességgel a választott helyiséghez szabhatók. Kialakításuknak hála könnyedén rendszerezhetők és átláthatók, valamint szükség esetén alakíthatók. Segítségükkel lehetségessé válik a kulturált esztétikájú tömegtárolás.

Keressen minket és díjmentes felmérés alapján korrekt ajánlatot adunk.

Információs pultok

A digitális információspultok manapság elengedhetetlen tartozékai a múzeumi tárlatoknak. Modern világunkban e pultok kiegészítik, sőt néha helyettesítik a tárlatvezetők munkáját. A kíváncsi látogatók rengeteg részletes, hasznos és érdekfeszítő információhoz juthatnak a használatukkal. Csupán a kiállított tárgyak kódjára van szükség, és máris elérhetővé válik a kérdéses tárgyról a rendszerben rögzített összes, megjelenítésre szánt információ. Fontos, hogy ezek a pultok esztétikailag harmóniában legyenek a tárlat többi berendezésével.

RFID technológia:

Az RFID nem más, mint egy rádiófrekvencián működő azonosító, adattároló és közlő technológia, amely a világ számos országában nagy sikert aratott és maga mögé utasította a QR kódos, vonalkódos és egyéb azonosítási rendszereket.

Kialakítása nem bonyolult, használata egyszerű. Nagyobb távolságra az aktív RFID, míg a rövidebb távolságra a passzív RFID javasolt.

Antennából is többféle lehetséges, a leghatékonyabb (az integrált áramkörrel összekapcsolt kétpólusú antenna, vagyis) a mikrohullámú.

Az RFID alapja az EPC rendszer, (amit az EAN és az UCC egyesüléséből a GS1 hozta létre) olyan nagyságú adatszolgáltató hálózat, amely az RFID technológia hasznosításával a termékek megtalálásához tartozó nagyobb minőségű adatszolgáltatást biztosít.

Amennyiben Ön a raktárában a tárolt terméket nem keresni, hanem célirányosan megtalálni szeretné, RFID kialakítással kapcsolatosan keressen minket.

Galéria