Salgó polctervező

A 2D Salgó polcos állvány kalkulátor elkészítésénél fő szempontnak tartottuk az egyszerű kezelhetőséget és átláthatóságot. A Salgó polcos állvány típusok, színek, méretek (magasság, mélység, hosszúság), felületek (horganyzott, Pórszórt, króm) és egyedi szolgáltatások választhatóságával próbáltunk széles felhasználói igényeket kielégíteni.

A 2D Salgó Polctervező segítségével, naprakész árakkal tud kalkulálni, vásárláshoz vagy költségvetés készítéséhez. Felhasználható területek sokoldalúak lehetnek, otthoni (garázs, spájz, kamra stb.) tervezéstől, akár a raktárak, irattárak, üzemcsarnok részek berendezéséig. A beépítendő falfelületet és alapterületet 10 mező hosszú blokkonként is képes megtervezni, ezzel a maximum átjáró nélküli hosszúság több mint ~12 méter lehet. A megtervezett állvány tartalmazza a profilok, polcok, talpak, saroklemezek , igény szerinti polckapcsok és csavarok mennyiségét.

Egyedi szolgáltatások kialakításánál nagy figyelmet fordítottunk a teljes körű szolgáltatás nyújtására, aminek eredményeképpen meg szeretnénk Önt kímélni a cipekedéstől, szervezéstől és csakis kizárólag az irányítást szeretnénk Önre bízni. A következőkkel járna együtt egy kamra, garázs, spájz felújítása: meglévő felhalmozott értékes anyagok kipakolása, helyiség festése, régi vagy új állvány visszapakolása, rögzítése és a valóban szükséges kincsek bepakolása először a dobozokba, majd a polcokra. A pakolás kizárólag az Ön irányító segítségével történik.

Garázsokban, kamrákban, spájzban a polcos állványokon az alábbiak is kialakíthatók; szerszámos perforált falak, a szerszámoknak a könnyebb átláthatóság végett, áthidalások az ablak fölött és alatt átteleltetni a nyári dísznövényeket, radiátor előtt síbakancstartó a teljes kiszáradás elérése érdekében, illetve bortároló rekesz a polcokon, papír vagy összecsukható műanyag rekeszek, és a polcok felcímkézése a könnyebb megkeresés érdekében.