Nagy terhelhetőségű raktári állványok, raklapos, karos állványok

  • Gyors összeszerelés
  • Teljes tervezés és kivitelezés
  • Utólagos átalakítása nem igényel szakembert a szabvány elemek miatt.
  • TÜV és CE minősítés
  • Esztétikusak

Válassza az Önnek megfelelő raktári állvány rendszert!

check

Választható színek

check

Gyorsan szerelhető
és átszerelhető

check

Raklapos
termék tárolására alkalmas

check

Kiemelkedő teherbírás

Keressen minket és felmérés alapján korrekt ajánlatot adunk.

Kinek ajánljuk ?

Amennyiben Ön is raktárbővítést tervez, és a minőségi raklapos állványok beszerzési lehetőségét keresi, ismerkedjen meg választékunkkal és kérjen ajánlatot !

 

CÉGEKNEK, VÁLLALATOKNAK: irattárba, irodába, raktárba

ÁLLAMI INTÉZMÉNYEKNEK: irattárba, múzeumba, irodákba

Salgó polc - bejárható állvány
enterprise

Cégeknek

warehouse

Raktároknak

museum

Múzeumoknak

avatar

Magánszemélyeknek

Keressen minket és szakembereink felmérése alapján korrekt ajánlatot adunk.

Raktárbővítés? Szerezze be kínálatunkból a raklapos állványokat!

Amikor egy cég életében szükségessé válik a raktárbővítés, abból az látható, hogy a vállalkozás egyre jobban megy, és a bővülő ügyfélkör maradéktalan kiszolgálásának érdekében újabb lépések szükségesek. Az ilyen esetekben a legjelentősebb kihívások egyike az, hogy az új területre megbízható és időtálló raklapos állványokat találjunk. Amennyiben Ön is raktárbővítést tervez, és a minőségi raklapos állványok beszerzési lehetőségét keresi, ismerkedjen meg választékunkkal!

Az általunk kínált raklapos állványok minden elképzelhető elvárásnak eleget tesznek. Hosszú élettartamúak, megbízhatóak, és mivel többnyire egyszerűen összeállíthatók, beszerzésüket követően szinte azonnal alkalmazhatók a bővítésre szoruló területen. Masszív kialakításuknak köszönhetően teherbírásuk elsőosztályú, szóval fölösleges amiatt aggódni, hogy raklapos állványaink esetleg nem bírnak lépést tartani a további növekedés esetében. Bármilyen típusú raklapról is van szó, a mi állványainkra mindenképpen számíthat. Ha szeretné a kibővített területet maximálisan kihasználni, anélkül, hogy egy ez egy túlzsúfolt, kaotikus tárolóterületet eredményezzen, akkor válassza raktári állványainkat. Az eredmény garantáltan egy átlátható, rendezett rendszer lesz, mely könnyen kezelhető, sőt szükség esetén alakítható. Raklapos állványaink esztétikáját illetően szintén garantált az elégedettség, hiszen az minden szempontból megfelel a raktározás és tárolás követelményeinek. Ügyfeleivel nyugodtan végig sétálhat az állványrendszerek közt, az összkép kifogástalan lesz. Kibővített raktárjának berendezéséhez tehát úgy szerkezeti, mint esztétikai szempontból tökéletesen megfelelnek raklapos állványaink. Fedezze fel termékválasztékunkat és a hozzájuk tartozó kiegészítőket. Ha úgy érzi, erre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén. Akár részletes tájékoztatást, akár személyre szabott árajánlatot szeretne, mi készséggel állunk rendelkezésére.

Salgó soros raklapos állvány

 Keressen minket és rövid időn belül ingyenes felmérés után árajánlatot adunk

Rend a raktárban, irattárban vagy múzeumban? Polcrendszereinkkel megvalósíthatja!

Általános tévhit, hogy a raktárak, irattárak vagy múzeumok tágas területein könnyű rendet tartani. Igazság szerint, a makulátlan rend helyét könnyedén átveheti a felfordulás, hacsak nem használunk egy praktikus, könnyen átlátható állványrendszert. Olyat, mint például a Salgó polcok, állványok és vitrinek.

Amennyiben Ön is olyan polcrendszert használna, mely elősegíti a rend megőrzését az adott területen, kérjük, ismerkedjen meg termék kínálatunkkal!

Mivel a rend nem más, mint a sikeres vállalkozások vagy intézmények egyik legfontosabb alappillére, cégünk azt a célt tűzte ki magának, hogy más vállalkozások raktárjainak és irattárainak rendben tartását elősegítse olyan minőségi termékekkel, mint a Salgó polcrendszerek, raktári állványok, vagy fém polcok.

Az előre legyártott termékek mellett ügyfeleinknek arra is lehetőséget biztosítunk, hogy 2D Salgó polctervezőnket használva maguk tervezzék polcrendszerüket, így egy teljességgel személyre szabott megoldást tudhatnak magukénak.

Amennyiben szeretne többet megtudni valamelyik termékünkről, kérjük lépjen velünk kapcsolatba a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségek egyikén.

salgó polcrendszer raktáriállvány raklapos múzeum

SALGÓ Soros raklapos állványrendszer

A soros raklapos állványrendszer tökéletesen megfelel az összes elképzelhető termékfajta raktározására. Rendkívüli terhelhetőségüknek hála a soros raklapos állványok az igencsak jelentős árutérfogattal is könnyedén megbirkóznak. A polcok terhelhetősége főképp az ideálisan méretezett alkotóelemektől, azok beépítési mennyiségétől és magasságától függ, viszont kiemelten fontos tényező a célszerű elhelyezés is. A polcrendszer nagysága teljességgel a csarnok méretére szabható.

Salgó polc polcrendszer raktáriállvány soros

salgó keret

salgó hossztartók

Többféle kerettípus közül választhat:

  1. Nyitott keret 2 vagy 3 összekötővel
  2. Nagy teherbírású keret
  3. Zárt keret

Az oszlopszélesség egységesen 50 mm.

Salgó kertet - Salgó polcrendszer kiegészítő

A polcok teherbírása növelhető a hossztartóknak a kereszttartókba való akasztásával. Még nagyobb teherbírás érhető el egy további hossztartó elhelyezésével.

salgó polcrendszer kiegészítő

védelem

U alakú oszlopvédő - Salgó polcrendszer

U alakú oszlopvédő

U alakú felépített Salgó állványrendszerek köztes kereteit védi az oldalfolyosó felőli targoncával megközelíthető oldalon.

salgó polc polcrendszer oszlopvédő

Műanyag oszlopvédő

Félig rugalmas, sárga színű műanyagból készül, pántok segítségével közvetlenül az oszlopra rögzíthető.

Raktári állvány sarokvédő -Salgó polcrendszer

Sarokvédő

Salgó állványrendszerek első és utolsó keretlábainak védelmére szolgál, a fő és oldalfolyosó felőli oldalakon.

Salgó keretvédő - Salgó polcrendszer

Keretvédő

Az állványsorok nagyobb targoncaforgalmú, főfolyosó felőli végén használandó biztonsági elem, mely ellenáll a nagyobb erejű ütközéseknek is.

salgó kiegészítők

Polcpanel - Salgó polc

Polcpanel

Lépcsős gerendára helyezve összefüggő tárolófelületet kapunk az állványon belül.

Rácsos polc kiegészítő - Salgó polcrendszer

Rácsos polc

Elősegíti a tárolt áru szellőzését és spinklerrel felszerelt állványokban is használható. Egyedi méretben készül, rendelhető lépcsős és zárt gerendához való kivitelben.

salgó polc polcrendszer pozdorja

Pozdorjapolc

Gazdaságos és nagy teherbírású polc. Ideális archiválási célokra, valamint apró-áru tárolására.

salgó polc polcrendszer keresztgerenda

Keresztgerenda

Zárt gerendákra helyezve kiegészítő alátámasztásként szolgál a gyengébb raklapokhoz. Elérhető pozdorjalapot rögzítő kivitelben is.

Emelt gerenda - Salgó polcrendszer

Emelt keresztgerenda

Az emelt keresztgerenda segítségével könnyen letehetők és felvehetők a sima aljú rakományok.

Rakatvezető keresztgerenda - Salgó polc

Rakatvezető keresztgerenda

Segít helyére igazítani a raklapot, illetve használható rácsos kalodák vagy egyéb talppal ellátott rakatok tárolására is.

Salgó polcrendszer raktarátiállvány hordótároló

Lemeztekercs tároló

Zárt gerendára helyezve tárolható rajta drót- vagy lemeztekercs.

salgó polc polcrendszer lemeztekercs

Hordótároló

Hordók vízszintes tárolására alkalmas, zárt kivitelű gerendákra illeszkedik.

Raklaptároló sín - Salgó polcrendszer

Raklaptároló sín

Horganyzott, L profilú acél kiegészítő. Segítségével az egyedi raklapok is könnyen és pontosan tárolhatók.

Salgó polc polcrendszer ikresítő

Ikresítő

Segítségével, a nagyobb stabilitás érdekében, összeköthetővé válnak az egymásnak háttal felállított állványsorok.

Salgó polc polcrendszer fali rögzítő

Fali rögzítő

Segítségével a nagyobb stabilitás érdekében az állványok az épület falához vagy oszlopához rögzíthetők.

Keressen minket és díjmentes felmérés alapján korrekt ajánlatot adunk.

Karos állványrendszerek

Az olyan termékfajták tárolására, melyeknél a hossz meghaladja a két állvány közötti távolságot, a karos állványrendszereket javasoljuk. Ezek segítségével rendszerezetten tárolhatók a csövek, zártszelvények, bútorlapok, szálanyagok és más, hasonló hosszúságú termékek. A szakirodalom „szálanyag tároló”-nak is nevezi a karos állványokat. Igény szerint választható, hogy az állványok egy, vagy két oldalas kivitelben készüljenek. Annak érdekében, hogy a polcrendszer leginkább találjon a csarnok arculatával, a szín és a méret ízlés szerint választható. A kivitelezés akár kül-, akár beltéri is lehet. A Salgó polcrendszernek hála, a biztonságos tárolás már több szinten is megoldható. A karok oszlophoz való illesztését oldható csapos- vagy csavarkötések teszik lehetővé. Az állványrendszer mérete és funkciója teljességgel személyre szabható, beleértve az állványok magasságát, a karok hosszúságát, és a teherbírást is. Ha idővel átalakításra kerül sor, az sem igényel különösebb szakértelmet. A szabvány elemeknek köszönhetően a polcrendszer tetszés szerint alakítható és variálható.

Karos állványrendszer - Salgó polcrendszer

salgó állványoszlop

Függőleges tartóelem. Az oszlopprofil homlok oldalán kialakított lyukak a tartó karok felfogató csavarjainak befogadására szolgálnak. A másik oldalon illetve a gerincen lévő lyukak az állványkeret összefogását biztosítják. Az oszlopprofilokon lévő osztásköz a vevői igényekhez igazított. Az oszlopprofilhoz használt anyagok általában IPE acélprofil, normál I szelvény, vagy U szelvény. Pontos geometriája, az adott igénybevétel paramétereinek ismeretében határozható meg. Az állványoszlopok festett kivitelben készülnek RAL 7042, 5015 színben.

Salgó polc polcrendszer raktaáriállvány tartókar

salgó tartókar

Tartókar

Teherviselő elem fixen (hegesztve), vagy csavarkötéssel csatlakoztatható az állványoszlophoz. IPE, I, zártszelvény profilból készülnek. Pontos geometriája, az adott igénybevétel paramétereinek ismeretében határozható meg.

Tartókar - Salgó polcrendszer

salgó tartozékok, kiegészítők

Vízszintes összekötő
Az állvány oszlopokat (konzolokat) összetartó szerkezeti elem. Kivitel: A festett kivitelben készülnek RAL 7042, 5015 szín

Keresztmerevítő elem
Általában köracélból készülnek, csatlakozó lemezekkel melyek a vízszintes összekötőkhöz kapcsolódnak egyik végük közvetlenül, másik végük jobbos-balos feszítőcsavarral, így pontosan beállíthatók az oszlopok stabil helyzete. Kivitel: A festett kivitelben készülnek RAL 7042, 5015 szín

Leborulás gátló
(kivehető) a tartókarok illetve a talpgerenda végén lévő csőbe helyezhető köracél vagy cső, hossza függ a konkrét tárolási feladattól. Kivitel: Festett vagy horganyzott kivitelben készülnek RAL 7042, 5015 szín

Terelő
A tartókar végén lévő elem, feladata a betároláskor az anyagmozgató berendezéssel történő véletlen ütközés kivédése a helyes pozicionálás segítése. Kivitel: A festett kivitelben készülnek RAL 7042, 5015 szín

Talpgerenda
Vízszintes tartóelem a szerkezet talajhoz történő rögzítését annak stabilitását biztosítja. Az oszlophoz csavarozva vagy hegesztve kapcsolódik. Kivitel: A festett kivitelben készülnek RAL 7042, 5015 szín

Alapcsavarok:
A szerkezet talajhoz történő rögzítését biztosítja Kivitel: horganyzott

Salgó tartozékok kiegészítők - Salgó polcrendszer

Kérjen szakembereinktől ingyenes árajánlatot

salgó bejárható állványok

A rakatokkal megpakolt targonca az állványoszlopok közt közlekedik az állványcsatornában. Ez a rendszer az olyan termékek raktározásánál célszerű, melyek túlnyomórészt egyformák és melyeknek rakatai nem halmozhatók. Ezekben az esetekben az áru forgási sebessége lassú, viszont ezek a nagyjából egységes termékek nagy sűrűséggel tárolhatók. A tárolásnak ez a tömör formája elsősorban a fűtött és mélyhűtött helységekben jelent takarékos megoldást. A bejárható állványoknak már az automatizált verziója is elérhető, mely az árumozgató járműveknek hála, biztosítja a hozzáférhető terület maradéktalan kihasználását. Ilyenkor az állványok lábazatán tanácsos a védőtechnika alkalmazása az esetleges sérülések elkerülésének céljából.

Salgó polc - bejárható állvány

Gördíthető rakodólapos állvány

Ha szeretné megkétszerezni a rendelkezésre álló területen elraktározható rakatok számát, akkor a gördíthető raklapállvány a legjobb választás, mely síneken fut, és elektromos motorok hajtják. E rendszer kialakításához létfontosságú a minőségi, stabil padozat. A gördíthető rakodólapos állvány kezelhetősége egyszerű, hála a számos vezérlési rendszernek, melyet erre a célra fejlesztettek.

Salgó polc polcrendszer gördíthető

Keressen minket és díjmentes felmérés alapján korrekt ajánlatot adunk.

Többszintes állványok

A raklapállványokból egy többszintes rendszert építünk fel. A járószinteknek köszönhetően lehetőség nyílik a személyi közlekedésre és a termékek polcok közötti mozgatására is. Ez a rendszer maximálisan kihasználja a rendelkezésünkre álló belmagasságot, és lehetővé teszi a különféleképpen csomagolt termékek tárolását, illetve azok manuális rendezését.

Többszintes raklapállványok - Salgó polcrendszer

Push-Back állványok

A betoló-keretes raklapos állványok, vagy másnéven a Push-Back állványok esetében a be- és kitárolási oldal megegyezik. Ha a bejárható állványhoz hasonlítjuk, ennek előnye, hogy könnyebben kezelhető, hátránya azonban, hogy ezzel a rendszerrel csupán 2-4 rakat tárolható egymás mögött. Takarékosabb megoldást jelenthet, mint más, tömör tárolási módozat. Hagyományos targoncával is kezelhető, és egyszerűen hozzáférhetővé teszi a raklapokat.

Salgó polc polcrendszer- push up

Keressen minket és díjmentes felmérés alapján korrekt ajánlatot adunk.

Átfutó állványok

A romlandó, valamint a rövidebb lejárati idejű termékek tárolására elsőrangú megoldást biztosítanak az átfutó állványok, mivel ezek kiszolgálása két oldalról is lehetséges, így az egyik oldal a be-, míg a másik oldal a kitárolásra használható.

Átfutó állványok - Salgó polcrendszer

Szállító pályák

A görgősorok, vagy másnéven a görgős szállítópályák tökéletes megoldást nyújtanak a termékek egyenkénti, vagy ömlesztett anyagok tartályban, palettán, vagy egyéb segédeszközön történő továbbítására. Az árucikkek egymás közti távolsága illetve a sebesség tetszés szerint állítható a vízszintes, vagy enyhén lejtős pályán.

Görgős szállítópályák - Salgó polcrendszer

Kérjen árajánlatot és szakembereink ingyenes felmérés után elkészítik