Salgó galériák és pódiumok

Országos kiszállítással, pár munkanapon belül!

  • Galériák, pódiumok tervezéstől a megvalósításig
  • Egyedi pódiumok helyszíni igény szerint
  • Gyártás egyedi méretek alapján
  • Gyártás egyedi igények alapján (Szín, burkolat, kiegészítő elemek pl. légkondicionáló.)

Válassza az Önnek megfelelő Salgó galéria vagy pódium rendszert!

check

5 év garancia

check

Egyszerűen bővíthető

check

Gyorsan szerelhető

check

Kiemelkedő teherbírás

Kinek ajánljuk ?

Építtessen meglévő csarnokába könnyen és költséghatékonyan többszintes pódium vagy galéria rendszert. A földszinten és az emeleten is kialakítható a Salgó polcrendszer, így megnövelheti a csarnok tároló kapacitását akár a duplájára vagy triplájára.

 

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK: lakásba, spájzba, tárolóba  , garázsba,  műhelybe

CÉGEKNEK, VÁLLALATOKNAK: irattárba, irodába, raktárba

ÁLLAMI INTÉZMÉNYEKNEK: irattárba, múzeumba, irodákba, irattárba

Salgó galériák és pódiumok

Szakembereink megtervezik és el is készítik az Ön számára leginkább megfelelő salgó polcrendszert! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

salgó Galériák és pódiumok

Az általunk forgalmazott többszintes pódium és galéria rendszerek egy egyszerű, és költséghatékony megoldást jelentenek a már meglévő csarnok tárolófelületté való alakításában. A járószintenként kialakítható polcrendszernek köszönhetően a tárolófelület kihasználtságát kétszeresére, sőt háromszorosára is növelheti. Mivel a pódium- és galériarendszereink szabvány elemekből épülnek fel, így a későbbi bővítés vagy átalakítás is egyszerűen kivitelezhető. A közlekedés megkönnyítésére biztonságos lépcső építhető. A galériáról könnyedén belátható az egész csarnok területe, és az éppen zajló munkafolyamatok. Pódium- és galériarendszereink további előnye, hogy nem terheli az épületet tartó oszlopokat, mivel a saját lábain áll, és állványkeretei nem csupán tároló, de tartó szerepet is betöltenek.

Többszintes pódium - Salgó polcrendszer

Öntartó, akár háromszintes galériák, pódiumok építésével megnövelhető a rendelkezésre álló (üzemen, épületen, illetve raktáron belüli) kis alapterület, így a tér kihasználása gazdaságosabbá, a beruházás költséghatékonyabbá válik. A Salgó galériáknak és pódiumoknak számtalan felhasználási területe lehet. Ezek közül néhányat említenénk: illatszerek, apró-áruk, autóalkatrészek (karosszériák, kipufogók, vészhárítók), iratok, dokumentumok vagy ruhák tárolása.

A különböző szinteken, sorokban és mezőkben többféle tárolási igény vagy forma is kialakítható, figyelembe véve a mindenkori munkavédelmi és munkabiztonsági elemek felhasználását.

Biztonság: A Salgó galériák vagy pódiumok tervezéskor és árajánlatadáskor minden esetben kalkulálunk mindazzal, ami a rendszer nélkülözhetetlen eleme: a korlátokkal, a komissiózó területtel, az EPH bekötéssel, lépcsővel, pihenővel és belépővel – mindvégig szem előtt tartva a biztonságot. Nagy teherbírású tárolás esetén a zsilipes billenő, az eltolható vagy kiemelhető kapu, valamint nagyobb tömegű raklap feladó is szerepet játszhat.

A galéria és a pódium fogalma a raktártechnikában: Irattárakban, raktárakban, üzemekben a több szintes rendszereket nevezzük galériának. Az alsó szintet szabadon hagyva (oszlopokon állva) vagy berendezve, és a felső szintet szabadon hagyva a rendszert pódiumnak nevezzük. Az állványok típusa lehet könnyebb termékek esetén kézi polcos, nehezebb termék esetén raklapos kialakítású.

A Salgó polcrendszerből valamint a raklapos állványból épített többszintes galériák és pódiumok ideálisak archiválásra, tárolásra, nagy cikkszámú termékek tárolására, komissiózásra, továbbá a kézi és automatizált árukezelésre.

A Salgó polcrendszerből és raklapos állványból épített többszintes galériáknál és pódiumoknál járószintek, lépcsőházak kerülnek kialakításra, lehetővé téve a személyi közlekedést és árumozgatást a szintek és polcok között. A galériák, és pódiumok ideálisak többféle, eltérően csomagolt áru (mint pl: illatszerek, apróáruk, autó alkatrészek (karosszériák, kipufogók, vészhárítók) iratok, dokumentumok vagy ruhák) tárolására, valamint kézzel történő kiszolgálásra. Ennek köszönhetően maximálisan kihasználható a rendelkezésre álló belmagasság.

A raklapos állványból készült többszintes galériák, pódiumok tároló felülete feladattól és minden esetben a Megrendelői igényektől függően lehet akár rácsos, pozdorja vagy lemezborítású.

A Salgó polcrendszerből vagy raklapos állványból épített többszintes galériák és pódiumok olyan öntartó acélszerkezetek, ahol az állvány, illetve a polcrendszerek keretei és lábai a tartó, valamint tároló funkciót is egyaránt betöltik.
A Salgó polcrendszerből vagy raklapos állványból épített többszintes pódiumok alsó része állvánnyal is berendezhető. A felső szinten kialakított felület a tartóoszlopokon álló pódiumhoz hasonlóan szabadon átjárható és berendezhető az alsó szinttől független kiosztással.

A Salgó polcrendszerből vagy raklapos állványból épített többszintes galériák és pódiumok esetében a járófelületek kialakítása hasonlóképpen történik, mint a polcfelület esetében. Feladattól és a megrendelői igényektől függően háromféle lehet: rácsos, pozdorja vagy lemezborítású. (Az anyag ridegsége miatt nem ajánlott a cementkötésű faforgácslap, a betonip burkolat!)

Többszintes rakodólapos Salgó állványrendszerek: Amikor a dobozolt apróáruk nagyobb tömeget érnek el, mint amennyit a polcos állványok teherbírása enged, és a tér is adott hozzá, akkor többszintes rakodólapos állványrendszerrel célszerű a teret berendezni. Apróáruk, autó alkatrészek (karosszériák, kipufogók, vészhárítók) iratok, dokumentumok vagy ruhák tárolásának esetében ez az ideális megoldás. A kezelő személyzet lépcsőházakban mozoghat a szintek között. Az ilyen rendszerek szintenként raklapkapuval is felszerelhetők. A szintek közötti könnyed anyagmozgatást liftek, szállítópálya vagy görgőspálya-rendszerek biztosítják.

Társaságunk szakemberei több évtizedes tervezői és kivitelezői tapasztalattal rendelkeznek. A tervezésnél kiemelt fontosságot tulajdonítunk a könnyű szerelhetőségnek, az átrendezés lehetőségének és az optimális kihasználtságnak.

A rakodólapos Salgó állványok minden esetben a legfontosabb ipari követelményeknek megfelelően minden igényt kielégítenek. A tároló rendszer kivitele és építési módja megfelel a jelenleg Európai Unióban és Magyarországon érvényben lévő összes előírásnak és szabványnak.

Az árajánlatadáshoz fő alapadatok az alábbiak a Megrendelő részéről: rakat tömege, rakat mérete, tárolásra szánt anyagok jellemző mérete, kiszolgáló technológia, raktár belmagassága, raktár alapterülete, stb.

Ezek alapján kerül megadásra a feladatra leginkább megfelelő Salgó galéria vagy pódium.