Salgó egyedi kialakítású irányító irodák, irodabútorok.

    • Irányító irodák tervezéstől a kulcsrakész átadásig,
    • Gyártás egyedi méretek és igények alapján (Szín, burkolat, kiegészítő elemek pl. légkondicionáló.)
check

5 év garancia

check

Egyszerűen bővíthető

check

Számos szín és elem választék

check

Egyedi igények szerint alakítható

Irányító irodák

Amennyiben kiegyensúlyozottabbá szeretné tenni a munkakörnyezetét, és egyúttal maximalizálná a munkafolyamatok hatékonyságát is, úgy érdemes megfontolnia egy külön kisebb helyiség létrehozását a nagyobb helyiségen belül.

Ipari csarnokok és gyártó üzemek esetében az irányító irodák, vezérlőegységek vagy szociális helységek több szempontból is rendkívül hasznosnak bizonyulnak. Nálunk minden bizonnyal megtalálja az Önnek megfelelőt, hisz számos szín és elemkombináció közül válogathat.

Vállaljuk egyedi kialakítású Salgó irányító irodák teljes körű kivitelezését. Ez azt jelenti, hogy az irányító iroda, vagy vezérlőegység felépítését követően a megrendelői igényeknek megfelelően be is rendezzük azt. Így átadáskor Ön egy kész irodát kap, melyet Ön által választott egyedi bútorzattal és funkciókkal láttunk el.

Továbbá kialakítjuk a számítógépekhez szükséges kiállásokat is, beleértve a Wi-Fi, áram és más kábelek, vezetékek elvezetésének lehetőségét. Az irodabútorzat színét, méretét, anyagát és stílusát Ön választja, ahogy a külső és belső fal színeit, stílusát is.

Keressen minket és díjmentes felmérés alapján korrekt ajánlatot adunk.