Salgó kézi és elektromosan gördíthető állványok

Országos  kiszállítással, pár munkanapon belül!

  • Teljességgel személyre szabható
  • Nagy teherbírású
  • Költség kímélőbb mint egy plusz helyiség létesítése
  • Előlap anyaga és színe ízlés szerint szabadon választható

Válassza az Önnek megfelelő Salgó gördíthető állvány rendszert!

check

5 év garancia

check

Költségkímélő

check

Gyorsítja a munkavégzést

check

Kiemelkedő teherbírás

Vegye fel a kapcsolatot velünk és kérjen árajánlatot

Kinek ajánljuk ?

Amikor elfogy a raktározáshoz rendelkezésre álló hely, sok cégtulajdonos új helyiség bérlésén, megvásárlásán gondolkodik, azonban ez roppant költséges, arról nem beszélve, hogy egy új raktárba történő költözés rengeteg időt és energiát igényel. Ha szeretné hogy a munkavállalónak is könnyebb legyen a helyzete, válassza a Salgó gördíthető állványokat, hisz könnyen kezelhetők és biztonságosak is. A manuális Salgó gördíthető állványok méretei teljességgel személyre szabhatók, így a rendelkezésünkre álló területet maximálisan kihasználhatjuk.  Vásárlás, bérlés és költözés helyett inkább válassza a gördíthető állványokat!

CÉGEKNEK, VÁLLALATOKNAK: irattárba, irodába, raktárba

ÁLLAMI INTÉZMÉNYEKNEK: irattárba, múzeumba, irodákba

Salgó polc polcrendszer irattár
enterprise

Cégeknek

warehouse

Raktároknak

museum

Múzeumoknak

Miért válassza a salgó gördíthető állványokat?

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a hozzávetőleg nagy területeken, mint amilyenek a raktárhelyiségek, egyszerűen megy egyszerű dolog helyet találni mindennek, legyen szó akár munkaeszközről, akár termékekről. Az igazság azonban az, hogy a raktárhelyiségeknél igen gyakori jelenség a helyhiány. Legtöbb esetben, amikor elfogy a raktározásra kialakított hely, akkor a vállalkozás tulajdonosa új helyiség bérlésére vagy megvásárlására adja a fejét, bár ez rendkívül költséges megoldás. Továbbá, az új raktárba való költözéshez tömérdek idő és energia szükségeltetik. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, akkor az új raktárhelyiség megvásárlása, és a költözés helyett vegye fontolóra a gördíthető állványok által kínált megoldást. A legtöbb esetben csak akkor alkalmaznak gördíthető állványokat, amikor szűkössé válik a tárolási kapacitás. A gördíthető állványok által kínált megoldás sokkal költségkímélőbb módja a plusz tér teremtésének, mint az építkezés, vásárlás vagy bérlés.

A gördíthető állványok rendkívül időtállók, így hosszú távon számíthatunk az általuk nyújtott előnyökre, és a plusz helyre. A későbbiekben akár az állványok bővítésére, áthelyezésére is sort keríthetünk, ha a tárolásra szánt termékek, munkaeszközök mennyisége ezt megkívánja. A gördíthető állványok nem csupán arra szolgálnak, hogy rengeteg helyet felszabadítsanak, de a sorok közti közlekedést is jelentősen könnyítik, a hagyományos, álló berendezésekhez képest. A gördíthető állványok egy olyan megoldást biztosítanak, mely megbízható, biztonságos, magas terhelhetőségű, és rendkívül könnyedén kezelhető. Általuk a munkavégzés hatékonysága jelentősen növekszik és a munkafolyamat is felgyorsul. A gördíthető állványok használatával nagymértékben megkönnyíti a raktárban dolgozók helyzetét. A gördíthető állványok nem csak raktárakban használhatóak. Irattárakban és különféle üzemi területeken is kifogástalanul megállják a helyüket.

Amennyiben Ön is költséghatékony és időtakarékos megoldást keres a raktározási területének növeléséhez, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és szerezze be tőlünk a gördíthető állványait! Az általunk forgalmazott termékek minőségét és megbízhatóságát teljességgel garantáljuk. Ha kérdései vannak a gördíthető állványok beszerzéséről, használatáról, kérjük keressen minket bizalommal. Segítünk!

Gördíthető állvány polcrendszer

salgó Kézi gördíthető állványok

A Salgó kézi gördíthető állványok beépített sínrendszeren történő gördítése különösebb erőkifejtés nélkül, egy hajtókar használatával van megoldva. Továbbá, a manuális Salgó gördíthető állványok segítségével a megfelelő helyeken alakíthatjuk ki a polcok közti folyosókat.

A manuális Salgó gördíthető állványok méretei teljességgel személyre szabhatók, így a rendelkezésünkre álló területet maximálisan kihasználhatjuk. Az előlap megvilágítása, anyaga és színe ízlés szerint szabadon választható, így a lehető legjobban harmonizál majd a szóban forgó helyiség arculatával.

Salgó polc polcrendszer gördíthető állvány

Vegye fel a kapcsolatot velünk és kérjen árajánlatot

salgó Elektromosan gördíthető állványok

Ha a kézi (manuális) gördíthető állványrendszernek egy korszerű, továbbfejlesztett verzióját választaná, akkor az elektronikus Salgó gördíthető állványrendszert javasoljuk. A kézi gördíthető állványoktól eltérően, ennél a rendszernél már nem szükséges a hajtókar használata, mivel a mobil szekrények sínrendszeren való gördüléséhez, a beépített touch-pad-nak köszönhetően elég egy érintés.

Az Salgó elektronikus gördíthető állványrendszerek további előnye, hogy elsőosztályú biztonsági rendszerrel is kivitelezhetők. Fotocellás szenzorának köszönhetően nem csak a személyi, de a tárgyi sérüléseket is megelőzi. Ameddig ugyanis a szenzor idegen testet érzékel a folyosóban, addig nem engedi tovább gördülni a szekrényeket. Az elektronikusan gördíthető Salgó állványrendszer mobil szekrényei finoman indulnak, és finoman állnak meg, ezáltal megóvva a polcokon levő tárgyakat a felborulás veszélyétől. A zárt rendszert képviselő Salgó gördíthető állvány továbbá elsőosztályú védelmet biztosít a környezeti hatásoktól is. A rendszer működése csendes, kinézete korszerű. Ha ár-érték arányban a legjobb választást keresi, akkor az elektronikusan gördíthető Salgó állványrendszerben megtalálta.

Salgó pol polcrendszer elektromosan gördíthető állvány

Biztonságról

A tárolási megoldásainkkal minden rendelkezésre álló köbcentimétert hatékonyan használhat ki, legyen az akár a padláson, pincében vagy egy távolabbi épületben. A gördíthető Salgó állványrendszer maradéktalanul az Ön egyéni tárolási igényeihez és a hely speciális adottságaihoz igazítható. A tervezéskor nem jelent akadályt sem egy oszlop sem egy szellőzőcső a helyiségben. A Salgó gördíthető polcos állványrendszer a hagyományos, több közlekedési folyosós állványrendszerhez képest közel 200%-os tároló kapacitást biztosít, mivel csak ott nyílik folyosó, ahol éppen szükséges. A munkavédelmi előírások és a biztonságos munkavégzés betartását már a tervezéskor és árajánlatadáskor minden esetben figyelembe vesszük, hiszen alapvető követelmény. Szereléskor és használatkor a gördíthető alváz Salgó felépítményén lévő biztonsági retesz használata kötelező. Egy blokkban egy időben, egyszerre kizárólag egy folyosót lehet megnyitni. A megnyitott folyosó jobb és bal oldalánál a gördíthető állvány hajtókarjánál található biztonsági reteszelővel minden esetben rögzítse az alvázakat. A munkafázis váltását követően minden egyes KÖZLEKEDŐ FOLYOSÓBA TÖRTÉNŐ BELÉPÉS ELŐTT GYŐZŐDJÖN MEG ARRÓL, HOGY BIZTONSÁGI RETESZELŐVEL RÖGZÍTETT FOLYOSÓBA LÉP BE!

Gördíthető állvány hajtókar

Hatékony megoldás archiválásra és tárolásra Gördíthető Salgó állványokkal:

Hatékony megoldás archiválásra és tárolásra Salgó gördíthető állványokkal:

Hatékony, gazdaságos térkihasználás, rugalmas hozzáférés, kényelem, rendezett környezet,  áttekinthető készlet, költséghatékonyság, modern külső és Store Design minőség jellemzi a Salgó gördíthető polcos állványt.
Célunk, hogy vevőink és a felhasználóink egyaránt elégedettek legyenek. Az elégedettség elérése érdekében, ügyfeleinkkel szorosan együttműködve alkotjuk meg a számukra legalkalmasabb megoldást. Olyan megoldást, amely megfelel a tárolás, archiválás és a hozzáféréssel kapcsolatos igényeknek és természetesen a költségvetésükhöz is igazodik.

A Salgó gördíthető polcos állványokat kétféleképpen lehet mozgatni: manuális és elektromos hajtással. A manuális és elektromos hajtású alvázak könnyedén gördülnek. A megfelelő áttételnek köszönhetően az acélsíneken méretüktől függetlenül erőfeszítés nélkül mozgathatók. A Salgó gördíthető állványok egyesítik a magas minőséget, terhelhetőséget, optimális helykihasználtságot, tartósságot. Mint ahogyan a polcos és kapcsolható állványrendszer úgy a gördíthető Salgó állványrendszer felépítményei és alvázai is kiegészíthetők különféle biztonsági és kényelmi berendezésekkel. Felépítmény biztonsági berendezései: ugyanaz mint a csavarkötésűnél és a kapcsolhatónál.

A gördíthető Salgó alvázak és felépítményeinek biztonsági berendezése: központi zár, folyosózár a kézi hajtókarba építve, szélső állványoknál zárható tolóajtóval megakadályozható az illetéktelen hozzáférés, borulásvédelem és ütköző. Kényelmi berendezés: elektromos hajtás.

Elektromos Salgó gördíthető állványok:
Az elektromosan vezérelt gördíthető állvány egyszerűen kezelhető, kényelmes és biztonságos. Az elektromos hajtású Salgó gördíthető állvány a kézi hajtású gördíthető állványhoz képest ár-érték arányban nem kerül sokkal többe. Az egyszerű érintőpanel segítségével könnyedén működésbe hozhatja a rendszert. Gyors és kényelmes hozzáférést biztosít a fontos dokumentumokhoz.

Gördíthető állvány hajtókar

Keressen minket és díjmentes felmérés alapján korrekt ajánlatot adunk.