Salgó polc – csavaros és csavarmentes változatban

Csavaros és csavarmentes salgó polc országos kiszállítással, pár munkanapon belül!

  • Gyors összeszerelés
  • Teljes tervezés és kivitelezés
  • Nagy teherbírás
  • Bármikor bővíthető
  • Egyedi igények szerint

Válassza az Önnek megfelelő salgó polcrendszert!

check

5 év garancia

check

Egyszerűen bővíthető

check

Gyorsan szerelhető

check

Kiemelkedő teherbírás

Szakembereink megtervezik és el is készítik az Ön számára leginkább megfelelő salgó polcrendszert! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kinek ajánljuk ?

A salgó polc gyorsan és könnyen összeilleszthető polcrendszer, melynek segítségével bármilyen raktár, vagy helyiség könnyedén kialakítható, mindez költséghatékonyan, tartósan és biztonságosan.

 

MAGÁNSZEMÉLYEKNEK: lakásba, spájzba, tárolóba, garázsba, műhelybe

CÉGEKNEK, VÁLLALATOKNAK: irattárba, irodába, raktárba

ÁLLAMI INTÉZMÉNYEKNEK: irattárba, múzeumba, irodákba

enterprise

Cégeknek

warehouse

Raktároknak

museum

Múzeumoknak

avatar

Magánszemélyeknek

Csavaros salgó polc

A Salgó polc hírneve már több mint 6 évtizede töretlen. A csavaros megoldású Salgó polcok és állványrendszerek eredményessége az egyszerűségre és a megbízhatóságra vezethető vissza. A Salgó polc úgy lett megtervezve, hogy a szabvány alkotóelemeit idővel ki lehessen cserélni, szükség esetén pedig bővíteni, vagy akár variálni is lehet. Legfőbb jellemzői a magas teherbírás és az időtálló kivitelezés. A Salgó csavaros polc most horganyzott, króm és porszórt kivitelezésben is elérhető, hogy a lehető leginkább harmonizáljon a környezete színével. A polckapcsoknak hála a Salgó polcokat egyszerű összerakni és könnyű szétszedni is. Rendkívül széles körben felhasználható, és kiemelkedő teherbírásának hála tökéletesen megállja a helyét akár raktárakban, irattárakban, irodákban, garázsokban, vagy az otthonában.

Kapcsolható Salgó polc

A kapcsolható Salgó polcok úgy lettek megtervezve, hogy szabvány alkotóelemei idővel helyettesíthetők, összeállításuk pedig változtatható legyen. Legfőbb jellemzői a magas teherbírás és az időtálló kivitelezés. A kapcsolható Salgó polcrendszerek most horganyzott és porszórt kivitelezésben is elérhetőek, hogy a lehető leginkább harmonizáljanak a környezetük színével. A csavarmentes, vagy másnéven kapcsolható Salgó polcos állványrendszerek egyszerűen összerakhatók és könnyedén szétszedhetők. Rendkívül széles körben felhasználható, és kiemelkedő teherbírásának hála tökéletesen megállja a helyét akár raktárakban, irattárakban, irodákban, garázsokban, vagy az Ön otthonában. A kapcsolható, vagy másnéven csavarmentes Salgó polcos állványrendszerben gerendák és polckapcsok veszik át a csavarok szerepét.

A masszív gördíthető irattári Salgó polcok könyvelői irodák irattárában is felhasználhatók

Kevés helyen van olyan tengernyi irat, mint egy könyvelő irodában, mivel egyszerre több vállalat is ott tárolja a számláit, szerződéseit és számos más dokumentumát. Ezen iratok tárolásához és rendszerezéséhez természetesen rengeteg helyre van szükség, viszont figyelembe kell vennünk a tárolandó anyagok tekintélyes súlyát, tehát a polcrendszerek teherbírását is. A Salgó polcok minden szempontból megfelelnek erre a célra.

A Salgó polcokat rendkívüli teherbírásra tervezték, így tökéletesen alkalmasak a nagy súlyok tárolására. Éppen ezért javasoljuk használatukat a nagyobb könyvelő irodáknak, ahol valóban létfontosságú a terhelhetőség. Az is fontos szempont, hogy a Salgó polcrendszerek egyszerűen bővíthetők, és könnyedén tisztíthatók. Mivel nem szorulnak karbantartásra, ezért tökéletes választás lehet azok számára, akik megbízható és időtálló megoldást keresnek a nagy mennyiségű iratok tárolására.

Amennyiben Ön egy könyvelőirodába keres nagy teherbírású polcrendszert, úgy érdemes kapcsolatba lépnie velünk! Ha hosszútávú megoldást keres, mellyel problémamentes évek elé nézhet, akkor döntsön a Salgó polcok mellett.

Salgó polc polcrendszer irattár

Szakembereink megtervezik és el is készítik az Ön számára leginkább megfelelő salgó polcrendszert!

A Salgó polc nagyszerű megoldás az autószerelő műhelyekben és a garázsban is!

A termékek tárolása minden vállalkozás esetében szükségessé teszi a minőségi állványokat és polcrendszereket. Ez különösen igaz azokra a cégekre, melyek nagysúlyú termékeket és eszközöket tárolnak. Ilyenek például az autószerelő műhelyek. Rendkívüli teherbírásuknak, stabilitásuknak, és időtálló kialakításuknak hála, a Salgó polcok pompás megoldást nyújtanak a járműjavítással foglalkozó cégek esetében is.

Egy ilyen műhelyben ugyanis számtalan súlyos alkatrész tárolása szükségeltetik, melyek nem csupán helyet kívánnak, de rendkívüli teherbírású polcrendszert is.

Továbbá számolni kell a javításokhoz használatos nehéz eszközök és berendezések célszerű tárolásával is. Kiemelkedő stabilitásuk és terhelhetőségük mellett a Salgó polcok rendkívül nehezen rongálódnak, így hosszú távú, megbízható megoldást jelentenek az autószerelő műhelyek számára. Ez pontosan úgy hangzik, mint amit Ön keres? Keressen minket bizalommal, és fedezze fel a Salgó polcok világát! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdés esetén.

Keressen minket és díjmentes felmérés alapján korrekt ajánlatot adunk.

Szeretne rendet tartani maga körül ?

Egy vállalkozás eredményes és produktív működtetéséhez elengedhetetlen, hogy a legkisebb részletekre is odafigyeljünk. Azt kell kitűznünk célul, hogy a cég minden egyes alkotóeleme a sikert szolgálja, beleértve a berendezést, bútorokat és kiegészítőket is. Ellenkező esetben saját magunkat korlátozzuk, és csak találgatunk, hogy mi okozza a gondot.

Az egyik ilyen fontos részletkérdés például az, hogy a folyamatosan felhalmozódó iratokat és okmányokat hogyan tároljuk. Az e célt szolgáló elemi irodai tartozékok a szekrények és a polcok. Ha nagyobb mennyiségű tárolandó anyagról van szó, akkor a polcrendszerek jelentik a megoldást. Ezekből azonban számos változat kapható a piacon, szóval mi alapján tudjuk eldönteni, hogy a mi cégünket, és a mi sajátos igényeinket melyik polcrendszer szolgálná ki a leginkább? A gördíthető irattári állványokkal rendelkező Salgó polcrendszerek nem okozhatnak csalódást!

A raktározás területén a Salgó polcrendszerek megalapozott hírnévvel és népszerűséggel büszkélkedhetnek. Olyan tárolóelemek ezek, melyeket rendkívül sokoldalúra terveztek, hogy számos környezetben, például az irodákban is kifogástalanul helytálljanak. Legyen szó akár irattárról, raktárról, irodáról, vagy bármilyen vállalkozásról, melynek jelentős tárolófelületre van szüksége, a Salgó polcrendszerek és gördíthető állványok megbízható teherbírású, minőségi, és hosszú távú megoldást jelentenek.

Keressen minket és díjmentes felmérés alapján korrekt ajánlatot adunk.

Az irattárban könnyebben eligazodik, ha Salgó polcokat használ!

A vállalkozások, működésük során, rengeteg okmányt és iratot halmoznak fel, így az irattárnak általában tekintélyes területűnek kell lennie. A gördíthető alvázra felépíthető Salgó állvány az ilyen esetekben elsőrangú megoldást jelent. Igaz, hogy az irattárak jelentős része nem használódik rendszeres gyakorisággal, viszont az is igaz, hogy a nem használt szekciók elérése bármikor szükségessé válhat, így nem árthat rendezetten tartani. Az irattárakban szükséges rendezettség és átláthatóság megvalósításához pedig nélkülözhetetlen a gördíthető állványokkal rendelkező Salgó polcrendszer alkalmazása.

A Salgó polcok e típusa arra lett tervezve, hogy az ideiglenesen nem használt dokumentumokat könnyedén rendszerezhesse, hogy azok szükség esetén egyszerűen fellelhetők és hozzáférhetők legyenek.

Amennyiben Salgó polcok helyett az iratok tárolására a padlót használja, az korán zűrzavart és kaotikus irattárat eredményez. Ennél fogva egyetlen dokumentum felkutatásának ideje jelentősen megnövekszik, ezt az időt pedig hatékonyabban is fel lehetne használni.

Amennyiben szüksége van gördíthető Salgó polcokra, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, és rendeljen vállalkozása számára praktikus, időtálló polcrendszert.

Salgó polc polcrendszer irattár

Keressen minket és díjmentes felmérés alapján korrekt ajánlatot adunk.

Cserélje le az irattár berendezéseit Salgó polcokra!

Számos irattár berendezésének hatékonyságát elhasználódott szekrények és polcok gyengítik. Sok eszközre igaz, hogy az évek súlya alatt nem bírja megőrizni eredeti minőségét, és emiatt egy idő után már képtelen betölteni rendeltetési szerepét. Emellett akár balesetveszélyessé is válhat további használatuk. Amennyiben az Ön irattárában is sok az elhasznált, hiányosan funkcionáló berendezés, és már tervezi a cseréjüket, akkor azt javasoljuk, ismerkedjen meg a Salgó polcok világával!

A Salgó polcok ideális megoldást jelentenek az irattárak minden méretéhez. A kisebb alapterületű irattárak esetében a gördíthető Salgó állványrendszerek jelentik a leginkább helytakarékos lehetőséget. E polcok strapabíró, és tartós darabokból állnak, melyek évről évre megbízható munkakörülményeket teremtenek az irattárakban. A Salgó polcokat masszív kialakítás és magas terhelhetőség jellemzi. Rakodófelületei könnyedén átláthatók, könnyedén feltölthetők, és ennek köszönhetően a dokumentumok rendszerezését is egyszerűvé teszik.

A Salgó polcoknak nem csupán a szerkezete és teherbírása időtálló. A polcok kiváló felületkezelésének köszönhetően az idő nem tud nyomot hagyni rajtuk, így küllemük változatlanul esztétikus marad.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, és szeretné irattárának elhasznált berendezését Salgó polcokra cserélni, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keressen minket és díjmentes felmérés alapján korrekt ajánlatot adunk.

A Salgó állvány páratlan teherbírással büszkélkedhet!

Mivel a garázs alapból egy tárolófelület, ezért idővel jelentősen felgyűl benne az eltárolandó holmi.

Amennyiben nem áll módunkban megfelelően rendszerezni ezeket a holmikat, a garázs egyre kisebbé, és piszkosabbá válhat, ahol minden szerteszét hever, mégis lehetetlenség bármit is megtalálni. Ha már megelégelte, hogy garázsa kaotikus és használhatatlan, szerezzen bele Salgó polcrendszert!

Miért is válassza a Salgó polcrendszert a garázsába? Ezek a polcok nem csupán a rendet szolgálják. A Salgó polcrendszerekről már számtalanszor bebizonyosodott, hogy bármilyen tárolókörnyezetben megállják a helyüket. Alapanyaguknak és kialakításuknak köszönhetően kifogástalan tárolóegységek, melyek minden további nélkül felváltják az „egynyaras” állványokat.

Masszív, időtálló és magas teherbírású fémből készülnek, mely nem görbül, nem vásik el, és kitűnően ellenáll egyaránt a nyári melegnek és a téli hidegnek, illetve az időjárás más viszontagságainak.

Milyen elemekből áll a Salgó polcrendszer?
A SALGÓ PROFIL-ból készülhet tolható és fix lépcső, autó rámpa vagy tolható kapu.

Salgó profil

Akár egyszerű, akár speciálisan személyre szabott raktártechnikai konstrukció építését tervezi, a Salgó polc profilok időtakarékos, és praktikus megoldást kínálnak. Hogy mi minden készíthető belőlük? Nem csupán Salgó polcos, vagy irattári állvány, de térelválasztó, asztal, lépcső, sőt akár galéria is. Ha nagy teherbírású pódiumra, vagy dobogóra van szüksége, a Salgó polc profilok nagyszerű választásnak bizonyulnak. Amellett, hogy állványok oszlopaként is felhasználhatók, önálló elemként is pompásan betöltik pl. egy csarnok tartó-oszlopának, vagy egy rácsos tartószerkezetnek a szerepét. Összerakása gyorsan és egyszerűen megy, az eredmény pedig egy megbízható, stabil struktúra. Esztétikum szempontjából is személyre szabható, hisz a profilok nem csak horganyzott, de számos RAL porszórt színben is rendelhetők.

Salgó polc polcrendszer profil
Salgó polc polcrendszer kapcsolható

csavarkötésű salgó polc

A Salgó polc profilhoz való rögzítése csavarral történik, az állványrendszer stabilizálásához pedig saroklemezeket használunk. Funkcióváltás esetén a Salgó polcos állványrendszert a polcállító kapcsok igénybevételével egyszerűen bővíthetjük, így rögzítve a Salgó polcokat. A polcállító kapocs segítségével a polcok közti távolság teljességgel személyre szabható. A Salgó polcok teherbírása igény alapján választható 90 és 300 kg közt. A Salgó polcok akár perforált kivitelben is elérhetők, melyekbe polcosztó lapokat vagy pálcákat is elhelyezhetünk.

Salgó saroklemez

A saroklemez az az elem, mely a Salgó polcrendszerek stabilitásáért, és a Salgó polcok kifogástalan rögzítéséért felel. A sarokelemek számát a mezőnkénti polcok száma határozza meg. Pl. ha egy négy Salgó polcos állványról beszélünk, akkor a legalsó, és felülről a második Salgó polc saroklemezzel való rögzítése a célszerű. A legfelső Salgó polcot sosem telepítjük saroklemezzel. Anyaga: hidegen hengerelt, csúcsminőségű acél. Horganyzott és porszórt felületű kivitelekben is kapható. A Salgó saroklemezek horganyzott kivitelű változata előnyösebb árban van a porszórt változathoz képest.

Salgó polc polcrendszer saroklemez
Salgó polc polcrendszer talp szimpla

salgó talplemez

A talplemez az az elem, mely azért felel, hogy a Salgó polcos állványrendszer terhelése egyenletesen oszoljon el a talajon.  Hidegen hengerelt acélszalagból készült. Horganyzott és porszórt felületű változatokban is kapható.

A fűzött mezős szerelés esetében célszerű a szimpla kivitelű Salgó talplemez alkalmazása. A szimpla Salgó talplemezek horganyzott kivitelben is kaphatók. Alapmezős szerelés esetében a Salgó talplemezek dupla kivitelének alkalmazása a célszerű. A dupla Salgó talplemezek szintén horganyzott és festett változatokban elérhető.

Salgó kötő és rögzítő elemek

A rögzítéshez M8x16 csavart és az ehhez tartozó 8-as anyát használjuk. A szerelést csillag vagy villás kulcs alkalmazásával tanácsos végezni, a kulcsnyílás 13-as. A megfelelő szint kiválasztása után, a polckapocs Salgó profil perforált osztásába való helyezéséhez elegendő egy szimpla oldalt fordító mozdulat, mely után a profil hosszanti irányával párhuzamosan beigazítjuk.

Salgó polc polcrendszer polckapocs

salgó kiegészítők

Salgó polc polcrendszer borítólemez

Borítólemez

Salgó polc polcrendszer kidőlésgátló

Kidőlésgátló

Salgó polc polcrendszer áttörésgátló

Áttolásgátló

Salgó polc polcrendszer cimketartó

Címketartók

Salgó polc polcrendszer polcosztó

Polcosztó

Keressen minket és díjmentes felmérés alapján korrekt ajánlatot adunk.

Milyen elemekből áll a csavarmentes salgó polcrendszer ?

Salgó keret

A standard és az egyedi konstrukciók esetében is időtakarékos lehetőséget kínálnak az előre szerelt keretek. Célszerű ezek használata a csavarmentes, más néven kapcsolható Salgó polcos asztalok vagy állványok összeállításakor. Ezen elemek kifejezetten stabilak. Összeszerelésük rendkívül időtakarékos, és nem csak egy, de akár több szintes rendszert is felépíthetünk belőlük. Ízlés szerint választható a keretek és Salgó polcok több kivitele is. Felületük lehet horganyzott, vagy porszórt, és különféle RAL színekben is kaphatók.

kapcsolható salgó polc

A teherviselő és merevítő szerepét is betöltő Salgó polcrendszerek minden tároló szintje egy Salgó polcból és egy gerenda párból áll, mivel a polcok a keret oszlopába és a tartó gerendába illesztendők. Ezen gerendák többszörösen peremezettek, és préselt merevítéssel is el vannak látva a maximális hatékonyság érdekében. Horganyzott és porszórt kivitelben is kaphatók, de igény esetén különféle RAL színekben is elérhetők. Az opcionálisan igényelhető polcosztó lapok, illetve pálcák számára minden Salgó polc és gerenda perforált kivitelű.

Salgó kapcsolható talplemez

A talplemez az az elem, mely azért felel, hogy a Salgó polcos állványrendszer terhelése egyenletesen oszoljon el a talajon. Hidegen hengerelt acélszalagból készült. Horganyzott és porszórt felületű változatokban is kapható.

Salgó polckapocs, - kötő és rögzító elemek

A polckapcsokat a Salgó polcos állványrendszerek építésekor használjuk. Miután elhelyeztük őket a megfelelő szinteken, a Salgó polcot egyszerűen ráültetjük.
A polckapcsok horganyzott kivitelben kaphatók.

Salgó polc polcrendszer rögzítő

Keressen minket és díjmentes felmérés alapján korrekt ajánlatot adunk.