A salgó polcrendszer a legjobb hagyományos állvány

Csavarmentes salgó polc: A salgó polc fő eleme egy anyagtakarékos, nagy méretpontossággal sorozatban gyártott újszerű profil. Az oszlop egy speciálisan hengerelt lábprofil.

A salgó polcrendszer a legjobb hagyományos állvány
A salgó polcrendszer a legjobb hagyományos állvány

A Salgó polc csavarmentes kivitelben, korunk követelményeinek tökéletesen megfelelő innovatív állványrendszer, mely tökéletes válasz ad a raktártechnika területén felmerülő kérdésekre.

Ajánljuk: irodáknak, ipari raktáraknak, pénzintézeteknek, irattáraknak, könyvtáraknak, stb.

Az állványstabilitást a polc hosszúsági merevítőkkel érjük el. A hagyományos rendszereknél a merevítések, feszítőkeresztekkel lehet fokozni. Az állványok átszerelését gyorsan csavarozás nélkül tehetjük.

Az állványkeretek magassága és szélessége saját kérésre szabadon tervezhető. A magassági korlátot kizárólag a helyiségek kialakítása határozza meg!

Esztétikus megjelenés: – nagy szerepet tölt be a polcrendszer esztétikus megjelenése, hiszen sok esetben a raktár állványzata egy térbe kerül az eladótérrel. Ahhoz, hogy ennek az igénynek megtudjunk felelni, kezdtük el a kapcsolható Salgó polcrendszer forgalmazását a magyarországi piacon. Ennek eredményeképp született meg a kapcsolható, csavarmentes salgó polc. A polcra kedvünk szerint pakolhatunk.

Nagy teherbírás

A csavar nélküli salgó polcrendszer, különböző teherbírásnak megfelelő polcokat tartalmaznak. A salgó polc rendszer állékonyságát a polcok hossztartói biztosítják. Alkalmazásuk elengedhetetlen, hiszen a polcok szerves részét képezik és egyben szükséges a rendszerben elhelyezni.

Biztonság és rögzítés:

Amennyiben polcrendszer magassági és mélységi értékei megkövetelik, az állékonyság biztosítása érdekében a Salgó csavarmentes polcrendszert a falhoz kell rögzíteni.

A Salgó polc méretezése:

A piacon lévő polcok a metrikus méretezés alapján készültek. Ezek mellett a kapcsolható Salgó polcrendszerei között a nagy teherbírásra gyártott polcrendszerek is megtalálhatók.

A termékek kinézetét mi dönthetjük el a saját igényeink szerint. A salgó polcrendszer kalkulátor segítségével online össze tudjuk állítani a számunkra megfelelő polcrendszert, illetve választhatunk mellé kiegészítő termékeket is.

A gördíthető polcrendszer kis alapterületű helyiségek, irodák és raktárak számára nyújt tárolási

megoldást. A leggyakrabb alkalmazási terület a gördíthető irattári alkalmazás, de természetesen egyéb tárolt termékek (pl: alkatrészek, alapanyagok, késztermékek, csomagolóanyagok, stb. ) nagy mennyiségű tárolását is biztosítani tudják.

Dexion salgó polcrendszer:

Több mint ötven éve világszerte használt polcos állványrendszer, amely profilokból és polcokból csavarok és kiegészítő elemek felhasználásával állítható össze.

Felépítése egyszerű, geometriai méretei, és terhelhetősége tág határok között mozog. A rendszerelemeinek felhasználásával az alapállványokon túlmenően minden felépíthető, legyen az egyedi szerkezet, galériás vagy gördíthető állványrendszer.

​A polcok terhelhetősége 95-300 kg között mozoghat.

Write a Reply or Comment