Miért jó választás a salgó polcrendszer?

Amit ma Salgó polcnak nevezünk, az nem más mint egy csavarokkal összeszerelt fémpolc rendszer.

Miért jó választás a salgó polcrendszer?
Miért jó választás a salgó polcrendszer?

A Salgó polc – vagy ahogy korábban is emlegették dexion-salgó polc – kifejezés az Angliából átvett technológiára és Salgótarjánba gyártott polcra utal és egyszerűen csak Salgó polcként lett ismert itthon. A polcok méretezése is az angolszász mértékegység szerint kezdődött. Napjainkban a Salgó polc méretezése elérhető colos (angol) és metrikus méretezéssel is.

A Salgó oszlopok, vagy Salgó lábak felülete lehet: horganyzott és/vagy por festett kivitelű.

A Salgó polcrendszer elemei kiválóan alkalmasak irodákba, raktárakba, de az otthoni környezetben is kiszolgálják igényeinket a tárolás alkalmával, amikor is több apró dolgot szeretnénk átláthatóan, rendezetten elhelyezni. A Salgó polcrendszerek különféle teherbírással rendelkeznek, így minden igényt kielégítően kiszolgálnak. Mivel legtöbben a praktikus megoldásokat kedvelik, a gyártó arra is figyelmet fordított, hogy könnyedén összeszerelhetőek legyenek a polcok, mégis megfelelő stabilitással rendelkezzenek. Erről többek között a polc hosszában elhelyezett merevítők gondoskodnak.

A salgó polc könnyű súlyú termékek kézi tárolásának alaprendszere.

A polcok kivitelezése lehet csavaros vagy csavarmentes, egyedi tervezéssel saját tetszés szerint lehet rendelni vagy vásárolni.

Csavarmentes salgó polc:

A csavarmentes salgó polc, ahol már nem szükséges órákat tölteni az összeszereléssel, mivel nincs csavaros kapcsolat az oszlop és a fém polc között, hanem a polcokat egyszerűen csak az oszlop tartófülére kell akasztani.

A polcok kialakítása is merőben más, mint a csavaros salgó polcnál, mert a polcokat elöl és hátul is egy vízszintes tartógerenda merevíti a polclap alatt (ezt kell az oszlopokra felakasztani) és a polclap erre a tartógerendára ül rá. Így a polc teljes hosszában alá van támasztva (nem úgy, mint a csavaros változat esetén) ennek eredményeként a polc teherbírása is nagyobb.

Tökéletes választás magánszemélynek otthonra, a tárolóba, műhelybe vagy esetleg a garázsba. Cégeknek irodákba, irattárba vagy raktárba. Állami intézményeknek irodákba, irattárba vagy raktárba.

Számos kiegészítőt is tartalmaznak, mint például a címketartó elem, gumiabroncs tároló, felni tároló, kihúzható fiók kisebb termékek számára, mélyített polcok kisebb termékek tárolására, ruhaakasztó fogadó elem, polcosztók, hosszú termékek állított tárolása a polcrendszerben, műanyag polcpanel élelmiszeripari termékekhez és hűtőházakba, fa polcpanel fogadó elem, üvegpolc fogadó elem, oldalfal, hátfal és ajtó és öntartó galériás állványrendszer.

A polctartó gerendákra egy speciális gumi-műanyag keverék elem segítségével üveg polc is telepíthető.

A polctartó gerendák közé egy speciális L alakú elem segítségével fa polcpanel is telepíthető.

A megrendelő igénye alapján a polcrendszerre acél horganyzott oldalfal és hátfal is telepíthető.

Bizonyos termékek szükségessé teszik polcon belüli szeparáló elem használatát.

Write a Reply or Comment