Salgó polc tervező- polcrendszerek, állványok otthonába

A salgó polc tervező egy olyan szolgáltatás, mely segítségével mi magunk állíthatjuk össze, hogy otthonra milyen polcos elemek, állványok, állványrendszerek valamint polcrendszerek kerüljenek.

Salgó polc tervező- polcrendszerek, állványok otthonába
Salgó polc tervező- polcrendszerek, állványok otthonába

Online meg lehet tervezni ahol ki választhatjuk milyen legyen a polc színe és a profil színe.

kiválaszthatjuk továbbá a polcok típusát, a felületét, az alapmezők számát, az állvány magasságát, a polc mélységét, és a polcok számát. Az alkalmazás kiszámolja az elkészült polcokat árban is.

Salgó polc:

A salgó polc fő eleme egy anyagtakarékos, nagy méretpontossággal sorozatban gyártott újszerű profil. Az oszlop egy speciálisan hengerelt lábprofil. Az állványstabilitást a polc hosszúsági merevítőkkel érjük el. Galériás rendszereknél a merevítések, feszítőkeresztekkel lehet fokozni. A polcszintek átszerelését gyorsan csavarozás nélkül tehetjük.

A salgó keretek magassága, mélysége és a hosszúságuk méretei több méretben is kaphatók.

A Salgó polc csavarmentes kivitelben, korunk követelményeinek tökéletesen megfelelő innovatív állványrendszer, mely tökéletes válasz ad a raktártechnika területén felmerülő kérdésekre.

Szabadon állítható: – az oszlop perforációja 37, 5 mm-es osztással történik, így a polcszintek állíthatósága, csavarozás mentesen szabadon állítható. A kisajtolt oszlop furataiba a polc, hossztartóját kell beakasztanunk. A salgó polc rendszer oszlopait csak keretbe szerelve tudjuk alkalmazni. Az összekötő merevítőlemezek sajtolt, horganyzott lemezekből készülnek, hosszméretük határozza meg a salgó polc keretmélységeit.

Esztétikus megjelenés: – nagy szerepet tölt be a polcrendszer esztétikus megjelenése, hiszen sok esetben a raktár állványzata egy térbe kerül az eladótérrel. Ahhoz, hogy ennek az igénynek megtudjunk felelni, kezdtük el a kapcsolható Salgó polcrendszer forgalmazását a magyarországi piacon. Ennek eredményeképp született meg a kapcsolható, csavarmentes salgó polc.

Nagy teherbírás

A csavar nélküli salgó polcrendszer, különböző teherbírásnak megfelelő polcokat tartalmaznak. A salgó polc rendszer állékonyságát a polcok hossztartói biztosítják. Alkalmazásuk elengedhetetlen, hiszen a polcok szerves részét képezik és egyben szükséges a rendszerben elhelyezni.

Biztonság és rögzítés:

Amennyiben polcrendszer magassági és mélységi értékei megkövetelik, az állékonyság biztosítása érdekében a Salgó csavarmentes polcrendszert a falhoz kell rögzíteni.

A Salgó polc méretezése:

A piacon lévő polcok a metrikus méretezés alapján készültek. Ezek mellett a kapcsolható Salgó polcrendszerek között a nagy teherbírásra gyártott polcrendszerek is megtalálhatók.

Kinek ajánljuk?

Irodáknak, ipari raktáraknak, pénzintézeteknek, irattáraknak, könyvtáraknak.

Write a Reply or Comment