Salgó polc előnyei – Dexion polc a raktárban

Salgó polccal találkozhatunk műhelyben, raktárban, irattárban, de még ezen kívül számos helyen. De mégis miért kedvelik ezt a polcot annyira a kis és nagy vállalkozók?

Salgó polc előnyei - Dexion polc a raktárban
Salgó polc előnyei – Dexion polc a raktárban

Mindenki saját maga rakhatja össze a neki legmegfélőbb variációt ebből a polcból. Nagy teherbírású, ezáltal nagyobb gyárakban is megállja a helyét. A salgó polc egy életre szól. Olyan fém anyagból készült, ami nem rohad és nem is rozsdásodik, rozsdamentes így hosszú évekig karban se kell tartani. Ezen kívül még két variációja elérhető, a csavaros és a csavarmentes.

A salgó polcok rendkívül népszerűek a cégek, intézmények és magánemberek esetében egyaránt, nem véletlenül, hiszen nagyon megbízható berendezések. Kiváló teherbírással rendelkeznek, ebből kifolyólag nagyon sok mindent lehet egyszerre a polcaikon tárolni. Biztonságosak, így nem kell attól félni, hogy baleset következne be a nagy terhelés miatt. A salgó polcok stabilak, masszívak, ennek köszönhetően munkavállalóikat is biztonságban tudhatják a cégvezetők. A népszerű raktári berendezések karbantartása sem túl bonyolult, egy nedves rongy elegendő, hogy az emberek tisztára varázsolják az elemeket. A polcok magassága utólag is állítható, így, ha a jövőben kisebb vagy nagyobb térre van szükség a polcokon, van lehetőség a változtatásra. A fából, műanyagból készült tárolókkal ellentétben a salgó polcok nem korhadnak, szuvasodnak, ezáltal nincs szükség arra, hogy bizonyos időközönként lecserélésre kerüljenek a raktári berendezések elöregedésük miatt. Ezzel jelentős összegeket is meg lehet spórolni. A salgó polcok nem csupán hosszú távon biztosítják az anyagi előnyöket, hanem vásárlásuk pillanatában is. A berendezések folyamatosan kedvező áron érhetők el, így a cégeknek nem jelent anyagi szempontból kihívást például egy raktár felújítás vagy bővítés.

A dexion polcok a raktározás sztárjai, kevés helyet foglalnak, mégis óriási rakodófelülettel rendelkeznek. Ezen felül a dexion polcrendszer lehetővé teszi a raktárkészlet könnyed átláthatóságát, ezzel megkönnyítve a mindennapi munkát.

Write a Reply or Comment