A raktári állvány nagy teherbírással rendelkezik

Soros raklapos állványrendszerek: A soros raklapos állvány ideális rendszer minden kereskedelemben előforduló termék tárolására. A soros raklapos állványok nagy áru-térfogatot képesek tárolni a terhelhetőség miatt. Az állványrendszer teherbíró képessége nagyban függ a megfelelően méretezett alkatrészek beépítési mennyiségétől és magasságától, de a megfelelő elhelyezés is rendkívül fontos. A rendszer a csarnok méretére alakítható.

 

A raktári állvány nagy teherbírással rendelkezik
A raktári állvány nagy teherbírással rendelkezik

Gördíthető állvány: Nagy mennyiségű iratanyag, apró alkatrész elhelyezésére szolgál. Ezeknek a termékeknek az eltárolása során, amennyiben szinte tömbösen szeretnénk kihasználni a rendelkezésre álló területet a legmegfelelőbb megoldás a gördíthető állványrendszer. A gördíthető polcos állványrendszer elemei, a nagy teherbírású alvázak, és a mozgatni kívánt polcos állványrendszer.

Csavarmentes Salgó polc

A csavarmentes Salgó polc, ahol már szükségtelen órákat tölteni az összeszereléssel, mivel nincs csavaros kapcsolat az oszlop és a polc között, hanem a polcokat egyszerűen csak az oszlop tartófülére kell akasztani.

A polcok kialakítása is merőben más, mint a csavaros Salgó polcnál, mert a polcokat elöl és hátul is egy vízszintes tartógerenda merevíti a polclap alatt és a polclap erre a tartógerendára ül rá. Így a polc teljes hosszában alá van támasztva ennek eredményeként a fém polc teherbírása is nagyobb.

Salgó csavaros polcrendszer

A Salgó típusú csavarkötéses lemezpolcos tároló állványrendszer az egyik meghatározó csavaros polcrendszer típus és gyártmány a logisztikai eszközök magyarországi piacán. Legyen szó ipari, üzemi, műhely vagy raktári környezetről, hűtőraktárról, irattárról, könyvtárról vagy egyszerűen a családi kamráról, pincéről, padlásról, tároló helyiségről, garázsról a Salgó polcokat mindenhol megtalálhatjuk.

Az raklapos raktári állvány által elfelejthetjük a túlzsúfolt raktári környezetet, ugyanis a berendezésekkel sokkal átláthatóbban tárolhatók a paletták a szállítmányokkal együtt. Az átlátható tárolás óriási segítséget nyújt a hatékony és gyors munkavégzésben, ugyanis a dolgozók sokkal könnyebben megtalálhatják az éppen keresett raklapokat. A szellősebb, rendezettebb raktári környezet az alkalmazottak mentális állapotára is pozitív hatást gyakorol, így ez is hozzájárul a jobb teljesítményhez.

Write a Reply or Comment