A Salgó polc nagy segítség a tartós élelmiszerek tárolásában

 

Mióta megindult országunk szomszédságában a háború, megnőtt a tartós élelmiszerek felvásárlása. Az emberek nem a napi szükségleteik kielégítéséhez szükséges mennyiséget vásárolják, hanem jóval többet. Azonban ezeknek az élelmiszereknek a súlya jelentős, ezért érdemes megfelelő tároló polcrendszert vásárolni abba a helyiségbe, ahol tárolni kívánjuk.  Mostani írásunkban bemutatjuk, hogy a Salgó polc milyen segítséget tud nyújtani a tartós élelmiszerek tárolásában.

Salgó polcrendszer

Figyeljünk rá, hogy milyen polcrendszert vásárolunk

Egyre több megkeresés érkezik cégünkhöz, hogy ajánljunk stabil, hosszútávon használható minőségi polcrendszert, mert a különböző boltokban kapható pattintós és egyéb más illesztéssel megtervezett polcok nem bírják a terhelést. A legtöbbször ezek a polcok az alábbi hibákat produkálják egy nagyobb terhelés alatt:

  • Elgörbülnek a merevítő oszlopok a terhelés hatására.
  • A farostlemez berakás 10 kg cukor felrakása után egyszerűen összeroppant.
  • Oldalt és hátul leesnek a felrakott élelmiszerek, mert nincs olyan merevítő rész, ami megtartsa.
  • Hiába volt csavaros a polc, a felhelyezett súly alatt elég gyorsan megrogyott a polcrendszer lába.

Hogyan történhet meg mindez? Milyen megoldást szoktunk javasolni?

Sajnos a világban egyre több olcsó polcrendszer kerül forgalomban. A legtöbbször nagyon silány minőségű anyagokból készülnek, amelyek nem igazán tartósak. A gyenge minőség miatt tudják a kereskedők akár már 8- 10 000 forintért kínálni ezeket a tároló eszközöket. Aki komolyan gondolja, hogy nehezebb terméket, élelmiszert szeretne tárolni egy polcrendszeren, annak a Salgó polcrendszereket ajánljuk figyelmébe.

Milyen előnyei vannak a Salgó Polcoknak?

A Salgó polcrendszerek nem csak a B2B szektorban kellendőek. Egyre több magánember rendeli meg tőlünk pincéjébe, garázsába, kamrájába. Miért teszik le a voksukat ennél a terméknél? Íme, egy rövid felsorolás:

  • Stabil vázszerkezettel rendelkezik, amely nem csuklik össze a nagyobb terhelés alatt.
  • Igény szerint hátlapi borítással, kidőlésgátlóval és polcosztóval is megvásárolható, így a rajta tárolt termékek elszeparálhatók egymástól.
  • Hosszú távon lehet terhelni a polcokat (minőségi acélból készülnek) a megadott súlyhatárig.
  • Igény szerint bővíthető egy adott térben.

Alkalmazzák a Salgó polcrendszereket tartós élelmiszerek tárolására?

A tartós élelmiszereket a legtöbb élelmiszer áruház Salgó polcokon tárolja az üzlethelyiségben. Sokszor csak azért nem vesszük észre, mert nem erre figyelünk. A nagyobb áruházak vagy diszkont élelmiszerláncok rendszeresen vásárolják a Salgó polcrendszereket az áruk tárolására. A belső raktáraikban és logisztikai elosztó központjaikban is ilyen polcokat alkalmaznak a megbízhatóság és a jó ár/érték arány miatt. Érdekességként érdemes megemlíteni, hogy az éttermek szintén Salgó polcokon tárolják a tartós élelmiszereket csak nem a klasszikus porszórt változatban, hanem a rozsdamentes kivitelben.

Tárolás salgó polcon

Megbízható társ a tárolásban a Salgó polcrendszer

Ha Ön szeretne a spájzban vagy pincében nagyobb mennyiségű tartós élelmiszert tárolni, akkor javasoljuk, hogy Salgó polcot szerezzenek be a klasszikus fa vagy egyéb gyenge minőségű polcrendszer helyett. Ha segítségre lenne szükségük, akkor keressenek minket elérhetőségeinken keresztül.  Több mint 30 év gyakorlattal a hátunk mögött, segítünk meghozni a legjobb döntést.

Write a Reply or Comment