5. ok, amiért a vállalkozások a csavaros Salgó polcot választják!

Számtalan vállalkozás olyan tevékenységet folytat, aminek részfeladata az iratok, eszközök, anyagok tárolása, raktározása. A költséghatékonyság miatt számos cég az egyszerű csavarmentes polcokkal próbálja megoldani ezeket a feladatokat. Sajnos rövid időn belül szembesülnek azzal a ténnyel, hogy a csavarmentes polcok eldeformálódnak, a fafelületek elhajlanak és a nagyobb terhelés miatt idővel teljesen használhatatlanná vállnak. Ilyenkor kezdenek el olyan polcot, polcrendszert keresni, amely hosszú távon biztosítani tudja az elvárt igényeket. Mostani írásunkban bemutat 5 olyan okot, amiért a vállalkozások és a magánszemélyek is a csavaros Salgó polcot, polcrendszert választják a tároláshoz.

Salgó polcrendszer, 5 érv

 

Tartós marad éveken át

Bármilyen iparágról (pl: könyvelés, webáruház üzemeltetés, autószerelés, autóalkatrész kereskedés, múzeum üzemeltetés, élelmiszer forgalmazás stb.) is beszélünk, a fenntartóknak és tulajdonosoknak a legfontosabb céljuk, hogy a raktározási feladatokhoz stabil, megfelelő polcrendszereket használjanak.  A gyakorlati tapasztalatunk az, hogy ezt kizárólag a csavaros kötéssel felépített polcokkal tudják kivitelezni. Ezeknek a fém polcoknak a kialakításuk, anyaguk olyan minőséget képvisel, amely hosszú távon lehetővé teszik a nehezebb eszközök, tárgyak tárolását is.

 

Jó ár/érték arányt képvisel hosszú távon

Gyakran találkozunk azzal a jelenséggel, hogy egy cégvezető a csavarmentes polcokkal próbálja meg a raktározási feladatokat megoldani. Elsőre ez a döntés ésszerűnek is tűnik, hiszen ezeknek a polcoknak az áruk kedvezőbb, mint a csavaros társaik. Azonban egy – két hónap múlva ezek a polcok elvesztik a stabilitásukat a folyamatos használat miatt, aminek a vége, hogy használhatatlanná vállnak. Ilyenkor a vállalkozás kénytelen új polcokba beruházni. Ez idegeskedéssel, időkieséssel és újabb költségekkel jár. A Salgó polcok esetében ezzel nem kell számolni, hiszen alapjába véve is már tárolásra tervezték az 1950 –es években. Tény, hogy árban van egy minimális különbség közte és a csavarmentes polcok között, azonban ezt csak egyszer kell megvásárolni és utána nem lesz vele gondunk.

 

Jó terhelhetőség

Mikor egy cég elhatározza, hogy polcrendszert szerez be, érdemes végiggondolni, hogy mit szeretne az adott polcokon tárolni. Egy csavarmentes polcon maximum 10 kg súly helyezhető el, mert felette eldeformálódik és a polc teljes stabilitását megváltoztatja, aminek az eredménye, a használhatatlanság. A Salgó polcok ezzel szemben igen jól terhelhetők. Itt a beszerzésnél arra kell figyelnünk, hogy mekkora súlyt szeretnénk rajta tárolni és ennek megfelelően kell a méretet kiválasztani. Bármelyik változatát is választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy a csavarmentes polcra helyezhető súlyok többszörösét tudjuk rajta tárolni és nem kell attól félnünk, hogy megroggyan.

 

Tökéletesen megvalósítható a szakosított tárolás

A Salgó polc legtöbbször az emberek fejében úgy jelenik meg, mint egy fém állvány, ami masszív és négy lábon áll. Ez részben megfelel az igazságnak. Azonban azt kevesen tudják, hogy ezeket a polcokat erre kialakított Salgó polcosztókkal is fel lehet szerelni, ami lehetővé teszi a szakosított tárolást. Számtalan kisebb üzlet (pl: csavarboltok, számítástechnikai boltok, szerelvény üzletek stb.) használják ezt az eszközt, mert így a szakosított és stabil tárolást is képesek egyszerre megvalósítani.

 

Szinte minden iparágban megtalálható

A Salgó polcok, polcrendszerek nagy népszerűségnek örvendenek a magyar vállalkozások körében. Számtalan cégnél találkozhatunk velük a tárolás területén. Íme, ezek közül néhány:

 • Autószerelés
 • Gumiszerelés
 • Autóalkatrész értékesítés
 • Szerelvény üzletek raktározása
 • Élelmiszer forgalmazás
 • Gyógyszer raktározás
 • Webáruház raktározás
 • Könyvelés
 • Számítástechnikai boltok raktározása
 • Kórházi raktározás
 • Múzeumi raktározás és műtárgy bemutatás
 • Könyvtári raktározás

A vállalkozások mellett egyre több magánszemély is megvásárolja garázsába, picéjébe, műhelyébe vagy spájzába.

Salgó polc műhelyben, garázsban

 

Miért válasszunk csavaros Salgó polcot?

Cégünk, több, mint 30 év gyakorlattal a háta mögött azt tapasztalja, hogy a Salgó polcok nem, hogy kimennének a divatból, hanem egyre nagyobb irántuk a kereslet. Ez annak köszönhető, hogy tartósak, lehetővé teszik a szakosított tárolást, igen jó ár/értéket képviselnek és terhelhetőségük kiváló. Azok a vállalkozások, akik egyszer már használták, az esetek 99%-ban ismét ilyen jellegű polcot választanak, ha újabb polc beszerzését tervezik. Mi törekszünk arra, hogy a vállalkozások mellett a magánszemélyek igényeit is kiszolgáljuk. Ennek érdekében hoztuk létre a Salgó polc kalkulátorunkat, amely segítségével bárki megtervezheti saját rendszerét otthonában. Ha ön vagy cége Salgó polcot, polcrendszert szeretne beszerezni, keressen minket bátran. Segítünk, hogy megfelelő áron, tökéletes helykihasználással tudja megoldani a raktározást vállalkozásában.

Write a Reply or Comment