Az elektroszmog az Ön életét is megkeserítheti

Az elektroszmog láthatatlan, de igen káros lehet az egészségre. Kizárólag az végső években beszélhetünk néhány, afféle korszerűen felszerelt laboratóriumról, amelyik megbízható, élethű mérések elvégzésére alkalmas, ennek ellenére a méréseknél munkaerő eszközök nem tekinthetőek általánosságban egytől egyig keresztül elfogadottnak. Az elektroszmog nem érezhető, de műszerrel mérhető. Bevett hatások minden élőlényt elektromos és mágneses jelek vezérelnek, melyekből mi a legkevesebbet érzékeljük. Az elektroszmog terméketlenséget okozhat.

Az elektroszmog mérés a Te otthonodban is megoldható szakember segítségével. A legtöbb kód a üzen folyamán a sejtek szintjén jut „feldolgozásra”, tudati ráhatásunk erre nincs, mint míg az romboló sugárzásokat sem érzékeljük, melyek hatásait nemkülönben üzen folyamán dolgozzuk fel. Az elektroszmog mérés az Ön igényei szerint történik. Az mentális tobozmirigy a melatonin neurohormon keresztül vezérli többek közt az alvási és ébrenléti ciklust. Az iránymutatások a manapság megszerezhető király diagnosztikai és analitikai módszerekre épülnek, elősegítve azt, hogy olyanfajta beltéri munka- és lakókörnyezetet hozzunk létre, ami mód mintájára expozíciószabad, kockázatmentes és természetes, amennyire az észszerűen lehetséges. Az elektroszmog mérés előre egyeztetett időpont alapján történik. 

Az elektroszmog elleni védelem egy telefonhívással kezdődik. Ez a művi intelligencia széleskörű térnyeréséhez nélkülözhetetlen, amely az új világrend lenyűgöző technikai előnyeit ígéri. Ezzel a túloldalon bizonyított romboló hatásai vannak a csővezeték nélküli technika sugárzásának! Az elektroszmog elleni védelem az ajánlatkéréssel kezdődik. Felhívja a figyelmet arra, hogy a Bluetooth műszaki tudomány alkalmazásával az agyon át alakul a rádiófrekvenciás sugárzás, aminek folytán némileg a hőhatásnak köszönhetően, némileg az oxidatív sokk folytán felszabaduló szabadgyökök károsítják a sejteket és a DNS-eket, amelynek folytán daganatok, szívbetegség, demencia alakulhat ki (az ehhez vonatkozó tudományos cikkely az 2015-ös számában jelöl meg). Az elektroszmog elleni védelem nyaralójában is megoldható. 

Forrás: https://iodetox.hu